Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


leírás 07

2010.07.07

 

Kép

Új kép: 800*600 háttér mintázat: Metal04.jpg
 
Szűrő/Redfield/latice composer-el meggyűrni válasszuk a 0 Jalousie variációt ( last used ablakban vannak a variációk )
Utána szűrő/texture/vakolat minta az egész képnek.
 
Jelöljük ki téglalap kijelöléssel az első kis képünk helyét, és adjunk neki szűrő/photoframe keretet kb. 20-as widht-el.   Ha kicsinek vagy túl nagynak találod a kis képet, visszavonás paranccsal lépj vissza és jelölj ki nagyobbat v. Kisebbet . A photoframe kerettel is variálhatsz. Ezt csináljuk meg 5-ször vagy annyiszor ahány kis képet akarsz beletenni, persze mindig máshol jelöld ki a kiskép helyét.
Ha kész minden kis kép kerete, mehet bele szerkeszt/beillesztéssel a maszkolt kutyafej. (A kutyás képeket előbb RGBA módra állítani, maszkolni, másolni,)
Ha minden kutyafej a helyére került, tegyük le az asztalra, és nyissunk meg egy keretképet (keret02.jpg)   A színárnyalat variációs ikonnal állítsd a színt kb. 135o –ra.
Ezzel adtunk neki zöldes keretszínt.. Most téglalap kijelöléssel jelöld be a fekete részt (belsejét), hogy jobban lásd felnagyíthatod a képedet a + jelű ikonnal, majd menü/kép/automatikus átlátszóság/belső kijelölés OK. Ezzel a belsejét átlátszóvá tettük.   Szerkeszt/másol  Szerkeszt/beillesztéssel tegyük a kutyás képünkre, majd réteg visszafakítással húzzuk szét pontosan a képhez igazítva.
Réteg rögzítéssel egyesítjük őket, így már nem fog elmozdulni a keretünk.
Mehetnek a díszek: Fájl/megnyit..
1/ dupla masni (masni2.png) szerkeszt/másol kutyás kép/ szerkeszt beilleszt , visszafakít réteget és állítsuk be méretre majd vigyük a kis kép két felső sarkához.
Ha be van pontosan állítva, a rétegét duplázzuk meg és tegyük a másik kutyás kép sarkához. Réteg duplázással annyiszor ismételd ahány kis képünk van.
2/ lecsüngő gyöngysor (vix_chasingRainbows_beads.png) méretre állítva
3/ alsó gyöngysor (1236158030_35.png) mlretre állítva
4/ zöld oldaldísz (BVSviolett hilldoodle02.png) jobb oldalra állítsuk méretre,
5/ ugyanezt a díszt duplázzuk meg, méretét vegyük kisebbre visszafakítással, és tükrözzük vízszintesen. Mindkét zöld oldaldísz rétegének adjunk árnyékot: fekete/7
6/ zöld fényeffekt ( spiral-gone-wild01.png   ) méretre állítva.
Felső szöveg: texArttal új 150*40-es lapon. Special/lights formátuma: monotype corsiva, 1.zöld szín: costumize-val 87, 158, 82          2. fekete szín
Alsó szöveg: ugyanúgy új lapon
(A szöveg színe passzoljon a keret színéhez )
Ha minden a helyén van, minden réteg egyesít, és fájl /ment másként. JPG-be
A többi ablakokat be lehet zárni, mentés nélkül.
 
Készítette:  © LNE