Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


leírás 11

2010.07.07

Kép

Új kép:  800*600  alapszín: narancs  255, 145, 45
Az egész képet textúrázzuk vakolat mintával , majd Szűrő/fotoframe  40-es width-el kapjon egy keretet.  Ezt a keretet  inverz kijelöléssel jelöljük ki (téglalap mintával) a képböngészővel hozzuk be a mintázatokat  és válasszunk egy odaillő mintát.  Erre duplán klikkelve  kérjünk kitöltő mintázatot majd  menü/szerkeszt/kitöltés mintázattal .
A kijelölés maradjon  és  ezt a részt is texturázzuk  vakolattal.
Lehet másolni  a kislányt , kosarat, nyuszit,  - RGBA-mód  maszkolva egyszerű körre. (képkivágás25.jpg, képkivágás15.jpg, képkivágás42.jpg)    réteg visszafakítással  tegyük  a helyükre.   A két nyuszit illesszük a kislány kezéhez úgy, hogy eltakarja a másik nyulat.

Tegyük rá a  lenéző szempárt is. (regard-glamour-s1.png)  átlátszósága  70-es legyen.
Tojások: husvét8.png-ből   másoljuk ki egyenként kijelöléssel,  és sorba lefelé haladva illesszük be őket. Mindegyik tojásnál  réteg/beállítás/ árnyék be 7-re  átlátszóság 80%

A tojásokat összekötő gyöngysort (gyöngy08.png) fakítással állítsuk méretre, hozzuk  a két tojás közé és állítsunk a dőlés szögén is.  Majd duplázzuk meg és rakjuk egy tojással lejjebb, duplázzuk megint-hozzuk lejjebb   és megint..   ha kell  állítsunk a dőlés szögén.
A bal oldali rétegek ikon oszlopában  ezeket a kis gyöngysor rétegeket mozgassuk el úgy, hogy a tojások mögé kerüljenek.

Bal oldalra jöhet a nagy gyöngysor (gyöngysor3.png) ,
Méretbeállítás után elforgatni, másolni  és függőlegesen tükrözni.  Mindkettőnek adjunk árnyékot  fekete / 7

Tetejére jöhet még egy gyöngyfüzér (photo-5.png) méretbeállítás után duplázzuk meg, vízszintesen tükrözzük és illesszük össze.

Láncos kereszt (7zkw0i0w.png) bal oldalra.
Szöveg rá: narancs-fekete színnel  + árnyék  60% átlátszósággal

Minden réteg egyesít és lehet menteni.  A többi ablakot zárjuk be mentés nélkül.

Készítette:  © LNE