Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Ha valami nem megy, elakadtál vagy nem értesz, hagyj üzit és majd megoldjuk.

 

Hozzászólásodhoz  a  válaszomat  megtalálod  a  saját  üzeneted  alatt.

 

 

FIGYELEM!!!

Ha inkognitóban akarsz maradni, a hozzászólásnál elég ha egy pontot teszel a cím helyére.

 
                                                                          

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Pécs

(Zoltán, 2013.08.05 16:26)

Szia Hugica,
Igazán kimerítő választ adtál, köszi.
Asszem utánanézek, mert az ütő is megállt bennem.
Zoltán

Budapest

(Ágota, 2013.07.19 12:55)

Szia
Gyakori vendég vagyok nálad és akárhányszor visszajövök mindig találok valami újat. Most épp a mesekönyveden gyönyörködök. Igazán gyönyörű amit alkottál. A képek, a mese hozzá meg az aláfestő zene összeállítása fantasztikus. Már hallottam ezt a zenét csak nem jövök rá hol. Kívánok neked még sok-sok ilyen szép munkát mindannyiunk örömére.
Ágota

Re: Budapest

(LNE, 2013.07.20 19:54)

Szia Ágota.
Örülök hogy tetszik a mesém. A zene Flatley táncműsorából a Kelta álom.
Biztos ott hallottad. Gyere máskor is. Lesz mindig valami új.
Hugica

.

(Pepe Papa, 2013.06.08 18:33)

Hugica!
Köszönöm! Ki fogom próbálni!
PP

.

(Pepe Papa, 2013.06.07 14:50)

Szia LNE!
A segítségedet kérném. Érdeklődnék, hogy a PFS X progival lehet-e ilyen képet szerkeszteni? kepkezelo.com/images/8xaklpld7rtkjrp8xvk6.jpg
Ha igen, nagyvonalakban leírnád nekem hogyan? Köszönöm, ha tudsz segíteni!
Üdv: PP

Re: .

(LNE, 2013.06.08 10:04)

Szia PP.
Igen, lehet ilyet csinálni. Nagy vonalakban leírva:
A fejről készült képeket állíts át RGBA módra ( Menü/kép/színkezelés/RGBA) majd -Radír segédeszköz/nyomás kb 30%, nagysága kb. a fejméret harmada. ezzel radírozd körbe a fejet, majd kivág/beilleszt az új képre aminek adjál valami hátteret is. Az így körbesatírozott fejeket ügyesen össze lehet rakni.
Ha kell a fejeket réteg méretezéssel állítsd be azonos méretekre.
Lehetőleg a portré fejek azonos képméretűek legyenek, mert ha túl kicsi és nagyobbra kell méretezni, szétesik a kép. Olvasd el a "progi használata" alatt található "amit a maszkolásról tudni kell" leírást is.
Hugica

knkzozo@gmail.com

(knk, 2013.05.23 08:57)

Szia Hugi! szeretném a segítségedet kérni. Anyukámnak szeretnék születésnapjára egy képet készíteni. De sajnos nem nagyon értek én a gépekhez. Ha esetleg egy kész keretbe megszerkesztenéd,és nem nagy fáradtság azt nagyon megköszönném. Az e-mail címem: knkzozo@gmail.com a többit beszéljük meg privátban! előle is köszönöm!
Üdv:zoli

Re: knkzozo@gmail.com

(LNE, 2013.05.23 19:45)

Szia Zoli,
e-mailre megy a válasz
Hugica

Re: Re: knkzozo@gmail.com

(knk, 2013.05.23 21:20)

Nagyon szépen köszönöm!

.

(Katy, 2013.05.11 14:44)

Sziasztok.
Ha valaki tud nekem segíteni miért nem csinál alfát a Photofilterem? Mikor telepítettem még csinált. De most bármit probálkozom csak egy fehér üres lap lesz. Köszönöm előre is.

Re: .

(LNE, 2013.05.11 18:21)

szia,
Melyik verziót telepítetted ???
Hogy akartál csinálni alfát? írd le a lépéseket.
Hugica

weronyca13@hotmail.com

(Weronyca, 2013.05.02 15:00)

Szia Hugica!

Kissé megrökönyödve olvastam az előttem megnyilvánuló hölgyemény sokait, és azt gondolom az ember már csak jól neveltségből sem ír ilyesmit a másik oldaláról. Nem tudom ki hogy van ezzel, de számomra egy másik ember weboldala tabu. Ha nem tetszik nem látogatom meg többet, de semmi esetre sem szólnám le más munkáját, vagy, ahogy ebben az esetben történt nem kérkednék azzal, hogy szerintem az én oldalam jobb, igényesebb. Jókora kíváncsiság kíséretében látogattam fel erre az jobb, és igényesebb oldalra, és hát ahogy arra számítottam is jókorát csalódtam is. Távol álljon tőlem, hogy bíráljam az oldalt, elég legyen annyi, hogy csalódás volt, azonban azt mindenféleképpen el szeretném mondani, hogy számomra a te oldalad klasszisokkal megelőzi a másikat, mert nagyon szép, nagyon igényes és roppant hasznos oldalt hoztál létre, amiért csak köszönettel tartozunk feléd.

Re: weronyca13@hotmail.com

(LNE, 2013.05.03 17:57)

Szia Zsuzsa,
Köszönöm kedves szavaid.
Számomra a weblapom nem presztízs kérdés.
Már a főoldalam első mondatában olvasható, hogy "csak szűk baráti körnek szántam" és a célja, "hogy megosszam másokkal is azt amit esetleg még nem tud". Mivel nem kötöttem regisztráláshoz és nincs is szándékomban, bárki látogathatja, és örömmel tölt el hogy egyre nagyobb a látogatók tábora.
Hugica

ivettbaby0215@citromail.hu

(Ivett, 2013.04.26 17:21)

Szia! Szép oldalad van gratulálok.Kérlek látogass el az enyémre is szerintem sokkal szebb ,igényesebb ,jobb kérlek tekintsd meg: http://desingbirodalom.lapunk.hu.Kérlek írj a vendégkönyvbe is.

Re: ivettbaby0215@citromail.hu

(LNE, 2013.04.27 14:36)

Szia Ivett,
Szerintem egy weblap szépsége nem verseny tárgya, hisz minden oldalt más célból hoznak létre.
A desing pedig a weblap üzemeltetőjétől függ.
Sokszor egy sima-egyszerű weblap több információt tartalmaz, mint ami tele van nyomva csillogó-villogó objektumokkal, ami szinte már a giccs fogalmának határát súrolja. Ha meg vagy elégedve a lapoddal az már fél siker, a teljes sikert pedig a látogatóid adják.
Hugica

weronyca13@hotmail.com

(weronyca, 2013.04.22 18:46)

Szia Hugica!

Köszönöm szépen a segítségedet, valóban nem ördöngösség elkésziteni igy egy képet. Legalábbis elméletben, gyakorlatban csak ma fogok neki futni:) Örülök, hogy nem bánod, hogy kitettem az oldalad elérhetőségét az oldalamra. Úgy gondoltam, hogy az oldalad rengeteg hasznos tanácsot, segitséget tartalmaz, egy igazi kincsre bukkantam, amikor betévedtem ide és ezt szerettem volna másokkal is megosztani az által, hogy az oldalamon keresztűl is elérhetővé teszlek.

weronyca13@hotmail.com

(weronyca, 2013.04.18 16:35)

szia Hugica!
Ismét zaklatni merészellek, bár tudom az utóbbi időben sok szívességgel fordultam hozzád, és nem lehet szavakba önteni, hogy milyen hálás vagyok a segítségedért, de ismét egy kis irány mutatásra lenne szükségem. Nos az lenne a kérdédem hozzád, hogy meg tudnád e osztani velem, hogy miként készitetted el a 3D hatású képeid közül a Pókemberes ill. a zebrás képedet? Szenzációs ugyanis mind a tépett papiros, mind a könyves megoldás is, és egyszerűen nem tudok rájönni a nyitjára. Valószinű az is lehet az oka, mert már egy jó ideje nem foglalkoztam képszerkesztéssel, és most mindent majdhogy nem az alapoktok kell kezdenem: ) Tényleg nagyon hálás lennék ha megosztanád velem e két kép elkészitésének trükkjét.

Re: weronyca13@hotmail.com

(LNE, 2013.04.20 20:19)

Szia Zsuzsa,

E-mail címre megy a trükk.

Hugica

weronyca13@hotmail.com

(Weronyca, 2013.04.17 19:51)

Szia Hugica!
Elkészültek a horoszkópos témájú képeim, ha valóban kiváncsi vagy rájuk a http://zsuzsadesign.eklablog.com oldalmra töltöttem fel őket. A Veronika a harmadik nevem, csak azt jobban szeretem, igy többnyire azt használom :)
Legyen szép estéd!

weronyca13@hotmail.com

(Weronyca, 2013.04.12 15:02)

Szia Hugica!
Nézegettem a csodás horoszkópos képeidet, és az lenne hozzád a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy zavarna e téged ha hasonló stilusban készitenék ilyen témájú képeket, amit aztán fel is tőltenék a oldalmara? Semmi esetre sem szeretném az engedélyed nélkül ellopni az ötletedet, és azt sem probléma, ha esetleg nem egyezel bele: )


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »